Mere end 25 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget<br>

Mere end 25 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget

Tømrer i Værløse

Alle former for tømrer- og snedkerarbejde i Værløse og omegn

 

Hos Tømrermester Søren Helweg har vi i mange år udført alle former for tømrer- og snedkerarbejde i Værløse og omegn.

 

Alle opgaver prioriteres højt af os, så uanset om det handler om udskiftning af døre og vinduer eller opførelse af ny- og tilbygninger, kan du være sikker på, at vi prioriterer dit projekt højt.

 

Mange års erfaring med arbejde i Værløse

 

Hos Tømrermester Søren Helweg har vi mere end 25 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, og vi har i alle årene bygget og ombygget for borgere i Værløse.

 

Alle vores tømrersvende har mange års know how med i bagagen, og de uddannes løbende, så de er helt opdateret inden for nyeste teknikker og trends.

 

De er ydermere ærekære, og de sætter en stolthed i at levere arbejde, der ikke alene er professionelt, men hvor der også er kælet for detaljerne.

 

Men mange tidligere projekter i Værløse, kender de desuden det meste af byen og byens byggeri, og de er således ordentligt klædt på til at varetage din byggeopgave,

 

Grundig rådgivning

Når vi skal udføre tømrer- eller snedkerarbejde for dig, sørger vi altid for at skitsere arbejdet grundigt, inden vi går i gang, og vi sørger også for, at du er blevet grundigt vejledt i de forskellige muligheder.

 

På denne måde er du sikret, at vores tømrerarbejde lever helt op til dine forventninger, både hvad angår kvalitet og funktionalitet.

 

Til tiden og til prisen

 

Vi ved, hvor vigtigt det er, at overholde indgåede aftaler. Derfor udarbejder vi altid et tilbud til dig, hvoraf prisen fremgår.

 

Vi aftaler desuden tidspunkt for opstart og afslutning af projektet og sørger for, at vores tilstedeværelse medfører færrest mulige gener for de tilstedeværende i ejendommen.

 

På denne måde er du sikret mod ubehagelige overraskelser, så som uforudsete udgifter eller en tidshorisont, der pludselig ændrer sig.

 

Kort sagt, vi holder, hvad vi lover.

 

Kontakt os

 

Har du brug for rådgivning eller har du en konkret opgave, du gerne vil have en pris på, er du velkommen til at kontakte os på 40 83 14 45.