Hegn

 

Ejendommens ansigt udadtil

 

I mange tilfælde er det første folk ser, når de ankommer til en bolig, et plankeværk, et hegn eller en hæk. Indhegningen af grunden er så at sige ejendommens ansigt udadtil, og det er derfor vigtigt for mange, at indhegningen er indbydende og harmonerer med boligen.

Hæk, hegn eller plankeværk?

 

Er du i tvivl om, om din bolig skal indhegnes af hegn, plankeværk eller hæk, bør du sætte dig ind i de forskellige muligheder, der findes. Det er vigtigt, du overvejer i forhold til det visuelle, men du bør også tænke over det mere praktiske så som den efterfølgende vedligeholdelse.

I modsætning til et levende hegn har et plankeværk eller et fast hegn den ønskede højde og tæthed med det samme. Til gengæld kræver det mere vedligeholdelse. Traditionelle plankeværker fås færdiglavede i mange træsorter, udseender og størrelse. Du kan også overveje om et lægtehegn, raftehegn, trådhegn eller et hegn lavet af pileflet passer til din bolig. Et stakit kan være en god løsning, hvis du, for at forebygge eventuelle indbrud eller andet, ønsker indkig til din have.

 

Tjek din lokalplan

 

Inden du begynder at undersøge de forskellige muligheder for at etablere et hegn eller plankeværk, vil det være en god ide at undersøge, om der er specifikke krav til højden eller andet i lokalplanen i dit område.

 

Få råd af en fagmand

 

Hvis du ikke selv har lyst til at bruge tid og energi på at undersøge markedet, bør du kontakte en fagmand. Med en fagmand tilknyttet er du helt sikker på, at alle muligheder bliver gennemgået og at intet overlades til tilfældigheder. Du er derfor sikret at ende op med en langtidsholdbar løsning, der lever helt op til dine forventninger og drømme.

Kontakt os

 

Hos Søren Helweg har vi gennem årene bygget mange flotte hegn, og vi rådgiver dig grundigt helt ned i detaljen, så du ender med den helt rigtige løsning.

Ring og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på 40 83 14 45.