Firma Historie

Dansk håndværk når det er bedst

img

Tømrermester Søren Helweg

Søren Helweg
Tømrermester af "den gamle skole".

Det betyder, at vi i firmaet sætter en ære i at levere tømrerarbejde af høj kvalitet, så vores kunder altid er garanteret lang levetid på det arbejde, vi har leveret.

Med mere end 25 års erfaring i tømrerfaget, har vi udført alle former for tømrerarbejde og ved derfor, hvordan arbejdet gribes bedst an, samt hvilke materialer der er mest optimale i forskellige sammenhænge.

Vi er 5 tømrere og snedkere ansat i firmaet, hvoraf alle har rødder i den gode danske muld, og de fleste har været ansat over en længere årrække. For dig som kunde betyder det, at du ikke behøver forholde dig til sprogbarrierer og at din håndværker, qua et langvarigt ansættelsesforhold, er stabil og omhyggelig. Alle medarbejderne hos os brænder for deres fag og er - hver og en - ærekære omkring levering af perfekt arbejde.

Alle ansatte i firmaet uddannes løbende, så vi er opdateret i nyeste muligheder og teknikker på markedet.

Da vi også gerne vil bidrage til positiv videreudvikling af tømrerfaget, har vi naturligvis gennem årene haft lærlinge tilknyttet firmaet.

I vores veldrevne snedkerværksted, som har været beliggende på samme adresse i mere end 10 år, udfører vi alle former for almindeligt snedkerarbejde såvel som specialopgaver.

Hvis du vil vide mere, eller har du spørgsmål til en konkret opgave, er du velkommen til at kontakte os

RING ALLEREDE I DAG 40 83 14 45 ELLER